Yemaya Praktijk voor Welbevinden en Zelfontplooiing - Word wie U in essentie Bent
 Relatie en Lifestyle begeleiding

Je gelukkig voelen in je gezin op je werk of tijdens je vrije tijd heeft alles te maken met tevreden zijn met je zelf je goed in je vel voelen..

Ik leer je om weer van Jezelf te houden  dwz  dat je jezelf aanvaardt zoals je bent, je hoeft niet perfect te zijn, niemand is dat en wanneer je dit kan accepteren  dan kan je de onvolkomenheden van je partner en je omgeving ook gemakkelijker aanvaarden.

Heel vaak loopt het mis omdat we onze obstakels waar we steeds in verstrikt geraken niet kennen of niet tijdig zien aankomen; we zitten  vast in bepaalde patronen -bv  goed/ fout denken,) zonder dat we dit bewust ervaren. We zien wel de fouten bij onze partner ons kinderen, ,onze collega's  maar waarom stoort dit gedrag jou zo erg ? Wat kan je  er voor jezelf uit leren ?

Begeleiding bij relationele of gezinsmoeilijkheden hierbij geef ik de voorkeur om beide partners ,of ouder(s) en kind(eren) samen te begeleiden.
Maar soms is dat niet mogelijk voor jou of je  partner om allerlei redenen. in dat geval werk ik dan vanuit een andere invalshoek nml vanuit jouw ervaringswereld. 
Dit kan ook zeer behulpzaam zijn bij verwerking van scheiding of verlies.

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint