Yemaya Praktijk voor Welbevinden en Zelfontplooiing - Word wie U in essentie Bent
Voedings en gezondheidsadvies + Bachbloesems + Mir Methode

Kiezen voor gezonde levensstijl  dient een bewuste keuze te zijn, als je weet waarom je iets eet of juist niet eet is het veel gemakkelijker om je daar consequent aan t houden.

Toch spelen er vaak nog onbekende stukken (emoties trauma's ...) mee die je afbrengen van vaak goede gewoonten.
De juiste Bachbloesems kunnen je daarbij uitstekend ondersteunen, tijdens een consult zoek ik het voor je uit .Om een keuze te kunnen maken dien je ook te weten waarom je kiest voor gezonde voeding, dit heeft alles te maken met informatie, nml hoe werkt ons lichaam, hoe krijgt ons lichaam Energie om goed te kunnen functioneren ? Maar vooral ook waardoor krijgt ons lichaam niet de nodige Energie om gezond te blijven met als gevolg dat we ons moe en futloos gaan voelen en uiteindelijk ziek worden.


Voeding 
Voeding is één van de basisbehoeften van de mens. Ons lichaam heeft voeding nodig. Het is echter belangrijk dat hetgeen we eten, ons ook op een effectieve manier van energie voorziet, zodat we ons gezond en fit voelen.

Mijn aanpak is gericht op het  toepassen van de bio-energetische voedingsleer dwz zo natuurlijk mogelijke voeding en zo weinig mogelijk- kant en klare - bewerkte producten eten.

                                 
Wat kan je verwachten 

 1.  individuele begeleiding

Je krijgt veel info, tips en recepten en persoonlijke opvolging tot je het gewenste resultaat bereikt hebt.
Tegelijk ondersteunen met Bachbloesems kan je hierbij  zeker nog meer ondersteunen.
Elke persoon is uniek en heeft een eigen temperament  Dit houdt ook in dat we samen zoeken naar wat voor jou het beste resultaat kan geven.

Door gezond te eten zal je automatisch ook afslanken (indien je teveel weegt) of bijkomen (indien je onder je gewicht zit)
Je krijgt veel info, tips en recepten en persoonlijke coaching zolang je deze ondersteuning nodig hebt.

 MIR Methode 
“MIR,  betekent  Mentale en Intuïtieve Recet maar ook Wereldvrede in het Russisch

Wanneer we ons goed in ons vel voelen zijn we in harmonie met onszelf en onze omgeving en helpen  we ook  mee aan een vredevolle wereld. 

De MIR-Methode is zelfhelingsmethode  ontwikkeld is door Mireille Mettes, www.mirmethode.nl 


Ze is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. 
Je lichaam schoonmaken, opnieuw in balans brengen en alle vastzittende emoties loslaten. . Terug naar je oorspronkelijk blauwdruk, zoals je bedoeld bent. Het lichaam werkt daar graag aan mee, als het de juiste activering krijgt.             

De 9 stappen van de MIR-Methode

1.  Zuurgraad optimaliseren
2.  Detox alle toxische belasting
3a Vader loskoppelen
3b Moeder loskoppelen
4.  Meridianen zuiveren 
5.  Alle tekorten aanvullen
6.  Hormonenstelsel in evenwicht brengen
7.  Basisbehoeften aanvullen
8.  Chakra's en aura optimaliseren
9.  Missie verduidelijken

Het uitvoeren van de MIR-Methode is eenvoudig en kost je niet meer dan 2 minuten per dag. 

Voor kinderen is er de speelse methode “MIR voor kids” ontwikkeld, dit vinden zij heel leuk om te doen en het is zeker effectief.
Naast de MIR-methode is er ook een Kinder-MIR. en een Baby- MIR   Deze is ook zeer geschikt voor volwassenen om het innerlijk kind aandacht mee te geven.

De meest gehoorde resultaten van MIR zijn emotionele opruimingen waardoor angsten, onzekerheden,de boosheden en verdriet afnemen en verdwijnen. Aangezien veel lichamelijke klachten veroorzaakt worden door vastzittende emoties wordt dus ook op dit gebied resultaat geboekt,  kortom, het werkt voor onze gehele gezondheid!

N.B. Bij ernstige klachten of wanneer je je proces wil versnellen is het beter om dit onder supervisie van een MIR-begeleider te doen, waarvan ik er een ben. 
Er wordt dan eerst getest hardnekkige pijnpunten of verstoringen kunnen dan worden los gemaakt en opgeruimd, via een heel eigen op jouw persoon afgestemd programma . In dat geval kan het nodig zijn om MIR gedurende enkele maanden te doen.
Voor meer info bij de uitvoering van de methode verwijs ik graag naar de site  www.mirmethode.nl  van Mireille Mettes: Zij heeft deze methode ontwikkeld. Op de site staan ook filmpjes van de uitvoering van zowel de MIR-methode als de 

kinder-MIR , de babyMir  en de Jongeren Mir.

Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint