Yemaya Praktijk voor Welbevinden en Zelfontplooiing - Word wie U in essentie Bent
Zwangerschap geboorte en baby 

Babycoach en opvoedingsondersteuning en Adoula       www.koesterpraktijk.be


Wat is een babycoach ? en Waarom koos ik voor dit beroep? 

Na jaren zelf gewerkt te hebben in de kinderopvang, waarin ik vooral merkte dat veel jonge ouders zoveel verschillende informatie krijgen langs allerlei kanalen,  over hoe ze met hun kindje moeten omgaan dat ze doorheen het bos de bomen niet meer zien ...heb ik gekozen om als babycoach te gaan werken om ondersteuning te bieden aan deze 
jonge ouders, toekomstige ouders die wensen zwanger te worden of reeds zwanger zijn, of ouders met jonge kindjes en dan vooral met babietjes .
Dit vooral omdat babietjes al van het allereerste moment van de conceptie via wat de moeder dooorgeeft (haar  gedachten ,haar emoties , de voeding die ze neemt  ) via de navelstreng heel veel aanvoelt en gewaar wordt.(Het babietje krijgt ook via de vader dingen door maar wel in mindere mate.

Wat kan een babycoach voor jou betekenen ?

Ondersteuning bij praktische vragen en problemen 
Praktische tips of samen zoeken naar de voor de ouders beste aanpak bij bv huilbabies, slaap of eetproblemen , hechtingsproblemen.
Opvoedingsondersteuning voor je peuter, kleuter of lager schoolkind optimaal te begeleiden .Wat heeft je kind nodig ? wat heb jij nodig ? hoe deze samenbrengen in een liefdevolle aanpak waarin kind en ouder genieten van elkaar.

Emotionele ondersteuning bij zwangerschap ( Doula genaamd) 
Veel jonge ouders krijgen verhalen te horen over moeilijke zwangerschappen ,pijnlijke bevallingen en logisch dat ze dan ook angstig worden, maar dat hoeft niet zo te zijn, wanneer je je angsten , twijfels ongemakken kan delen met een doula zal je veel van je angsten kwijt raken en zal je een voorspoediger bevalling en zwangerschap jouw deel zijn...Ook tips i.v. m met je zwangerschap op allerlei gebied behalve de medische horen bij deze functie bv wat kan ik doen aan mijn voeding, hoe kan ik  meer rust inbouwen ,beter slapen enz enz 

Spirituele ondersteuning of ADOULA
 hierin gaan we een hele stap verder dan bij een Doula opdracht.Wel is het een vereiste dat beide ouders reeds een weg afgelegd hebben in bewustzijn een even grote kinderwens hebben en evenveel participeren gedurende heel de periode (jullie verlangen beiden naar een kindje en zijn beiden zwanger :-) meer info op aanvraag


Mama kringen ( toekomstig aanbod) 
Zou het niet leuk zijn om op een vast moment met een groepje jonge mama's samen te komen en ervaringen uit te wisselen met elkaar ? 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint