Yemaya Praktijk voor Welbevinden en Zelfontplooiing - Word wie U in essentie Bent
Welkom 

Mijn Naam is Sien Hellemans

Contact via  sien.hellemans@eustachius.be
                    gsm: o494/048241

Ik ben  Creatief en persoonlijkheidscoach  Babycoach , opvoedings- en relatie Consulente  en hou me ook bezig met een preventieve gezondheid voor lichaam en geest.
Hierbij werk ik vanuit verschillende disciplines.
Op deze site kan u voor deze diensten  terecht via  Mijn aanbod .


Ik begeleid volwassenen en kinderen . Jonge ouders met een baby of jonge ouders die zwanger zijn of een kindje wensen.Wat kan ik voor u of uw gezin betekenen ?

Mijn motto is "een gezonde Geest in een gezond lichaam".
Lichaam en Geest beïnvloeden elkaar voortdurend.
In onze huidige stressvolle maatschappij is het niet evident om goed voor ons welzijn en dat van onze gezinsleden te zorgen. Klachten komen dan ook vaak voort uit een bepaalde levensstijl.

ik werk op uw gezondheid en uw geestelijk welbevinden
U kan bij mij terecht voor voedingsadviezen en persoonlijke begeleiding bij betere voedingsgewoonten, zodat u zich fitter en energieker gaat voelen, meer geconcentreerd en ontspannender doorheen de dag. Ook een ontspannende of helende massage kan wonderen doen, ik stem me daarvoor intuïtief op u af.zo voel ik wat er juist nodig is.

Voor kinderen is het nog van meer belang dat ze gezond eten en zich gelukkig voelen, een kind dat zich niet goed gevoed is voelt zich gemakkelijker moe en kan zich niet goed concentreren, heeft gemakkelijker leermoeilijkheden voelt zich niet aanvaard in de klasgroep en gaat vlugger gepest worden of zelf pesten uit onmacht.

Afslanken kan zonder strenge diëten maar door juist die voeding te kiezen die u voeden  i.p.v een hoop lege calorieën te bezorgen waar u alleen maar van bijkomt. Veel mensen lijden aan voedsel intolerantie zonder het te weten o.a. lactose- en  gluten intolerantie kunnen uw darmstelsel waar voor het grootste deel ook immuunsysteem huist danig in de war sturen.

Door het eten van volwaardige voeding en gebruik te maken van degelijke verzorgingsproducten. Biedt je je lichaam alles om te stralen van gezondheid.


Emotionele of psychische ondersteuning kan via een goed gesprek waarin we samen kijken wat je juist nodig hebt om meer tevredenheid te ervaren in je dagdagelijkse leven.  Waar loop je tegen aan,  wat zou je anders willen? 

ik wil uw kind graag (op een speelse manier bv via creatieve therapie ) begeleiden naar meer zelfvertrouwen en levensvreugd.

Via bepaalde massage methoden biedt ik u de mogelijkheid om diep te ontspannen en weer in uw kracht te komen .
Ook babymassage , kinder massage  enz .


OPLEIDINGEN

VGL consulente( Voeding ,Gezondheid Levenswijze )bij Europese  Academie voor Natuurlijke Gezondheid.

Bachbloesemtherapeute  bij Jos Maes

Relatie en gespreksconsulentebij relatiestudio te Gent

creatief therapeut bij Balans te Gent en De Kleine Tiki Breda

Massage- verschillende opleidingen bij Oost-West centrum en   Balans te Gent
MIR therapeute bij Mireille Mettes (Nederland)
 Mir Voetjes massage voor kinderen  


ERVARINGEN
Als maatschappelijk werkster ben ik jaren geleden begonnen in de klassieke hulpverlening in verschillende instanties o.a. jeugdzorg, kinderopvang, centrum voor levens-en gezinsvragen ,Centrum voor leerlingen begeleiding.

De  inzichten en  verwerkingen die ik via therapie , workshops en het lezen van vele boeken heb opgedaan en de verschillende opleidingen, ze hebben geleid tot mijn huidige functie van  COACH en THERAPEUTE om via verschillende invalswegen of  terreinen,
 mensen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling .

Aanbod andere therapieën

Onder het item andere therapieën
kan u nog vinden: Gespreks en Relatiecoaching
                           Mir methode
                           Creatieve therapie
                          
                          


Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint